«Такі парламентарі як Чоботарь, необхідні саме в теперішній час» – коментарі відомих громадських діячів

Валерій Чоботарь – один із тих українців, які чітко знають і декларують свою позицію. Він присвятив себе служінню українському народу, для Валерія держава – понад усе, і це не просто гасло, це стиль його життя, вважають відомі українці та закликають підтримати його на парламентських виборах. 

Олександр Варакута, голова Тернопільської обласної організації «Спілка офіцерів України»:

– Валерій Чоботарь – справжня людина, яку знаю вже багато років і яка своїм життям доводить, що можливо не мати багато грошей і бути успішним. «Плоть нічто же, дух животворить»,- говорив Григорій Сковорода. Валерій завжди доводить, що духовна сила завжди перемагає всі ті наші малі та великі “хочу”. За такого кандидата у депутати буду голосувати та радити іншим його підтримувати. Всі основні критерії у нього є: патріот, професіонал та просто порядна людина!

Іван Леньо, лідер фольк-рок-гурту «Kozak System»: – Ті життєві ситуації, в яких ми були разом, говорять про те, що з Валерієм надійно, з Валерієм передбачувано і найголовніше, такі люди, як Валерій, ніколи не зрадять! Я дуже хочу, щоб якнайбільше людей дізналося про Валерія Чоботаря, повірили йому, вибрали його, тому що нам такі парламентарі необхідні саме в теперішній час. Зараз у нашу країну намагаються повернутися проросійські сили і патріотична позиція Чоботаря, його розум, розсудливість, а він має рідкісну здібність бути сміливим, хоробрим, безстрашним, але не втрачати голови, неймовірно корисні для парламентаря.

Володимир Каніщев, керівник волонтерської групи «Схід та захід єдині»: – Таких людей, як Валерій Чоботарь, нині дуже мало, він увібрав у себе найкращі риси справжнього українця. Говорю про це зі всією відповідальністю, адже наша волонтерська група допомагала добровольцям, у тому числі тим підрозділам, де служив Валерій. А кому можна довіряти, як не людині, яка поставила своє життя заради захисту своєї держави та майбутнього наших дітей. Навіть не знаю, що може бути більше в сьогоднішніх реаліях, тому не задумувався, кого буду підтримувати на парламентських виборах. Чоботарь – достойний, щоби стати народним депутатом!