«Європейський конгрес представників місцевого самоврядування – це масштабна комунікативна платформа» – Володимир Стефанський

Делегація з Тернопільщини із навчальним візитом побувала у Польщі і взяла участь у П’ятому Європейському конгресі представників місцевого самоврядування. У рамках заходу відбулися панельні дискусії, зустрічі з європейськими партнерами та інвесторами.

– Цей візит відбувся у рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна. Європейський конгрес представників місцевого самоврядування – це масштабний комунікативний майданчик, де можна представити можливості та ресурси свого регіону і налагодити співпрацю з іноземними партнерами», – каже голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський («Блок Петра Порошенка «Солідарність»). – На конгресі традиційно зібралися урядовці із багатьох країн. Цьогоріч долучилися близько 2 тисяч учасників. У рамках заходу було піднято багато актуальних питань, зокрема співфінансування інфраструктурних проектів, було обговорено різні аспекти роботи органів місцевого самоврядування, показано кращі традиції європейського самоврядування.

Українська делегація відвідала також громаду в місті Кросно та у повіті Санок, де обговорили питання втілення спільних проектів у галузі економіки, культури, туризму.