Тарас Юрик: «Національна поліція поверне довіру до правоохоронних органів!»

Національна поліція поверне довіру людей до правоохоронних органів. Про це заявив народний депутат України від Партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”” Тарас Юрик, під час візиту в головне управління Національної поліції у Тернопільській області.
За його словами, нові поліцейські – це молоді люди, на мислення яких ще не встиг вплинути Радянський Союз, вони амбітні і прагнуть змінити нашу державу. «Реформу правоохоронних органів потрібно було здійснити вже давно, адже корупція та кумівство в українській міліції перетворили її з правоохоронних на «правопорушні» органи. З приходом патрульних поліцейських відсоток довіри людей до нової поліції, згідно даних Київського міжнародного інституту соціології, зріс до майже 21%, – зазначив Тарас Юрик. – Крім того, завдяки реформі президента зросла соціальна відповідальність людей, адже вони відчули, що для нової поліції слово «хабар» неприйнятне і почали слідувати правилам дорожнього руху».
Так за 10 днів роботи патрульні поліцейські склали 575 адмінпротоколів. Порушники правил дорожнього руху сплатили до державної казни уже 170 тисяч гривень.