МИ ХОЧЕМО ЖИТИ ПО-ЄВРОПЕЙСЬКИ, АЛЕ ПРОДОВЖУЄМО ДУМАТИ ПО-РАДЯНСЬКИ

Народ обрав депутатів для того, щоб вони наводили в державі порядок, щоб ми отримали нашу незалежність, щоб допомогли нашим військам захищати країну і підтримали наших волонтерів.Коли ми зараз хочемо робити реформування, то потрібно долучитися до цього питання. Про це заявив народний депутат  Партії «Солідарність – Блок Петра Порошенка» Олег Барна з трибуни Верховної Ради.

«Багато нарікають на прокуратуру. Зараз здійснюється реформування місцевих прокуратур –впливайте і долучайтеся на призначення керівників місцевих прокуратур. Тому що громадські організації мають право подавати свої пропозиції щодо призначень керівників місцевих прокуратур та їх обговорювати. Ми хочемо демократичного суспільства, але, поряд з тим, поводимося так, що доводимо до анархії. Хочемо правопорядку, але, поряд з тим, ми хочемо, щоб цей порядок починався не з нас, а з сусіда. Ми хочемо забрати в Президента повноваження, але, поряд з тим, в нього вимагаємо відповідальності за все. Ми хочемо жити по-європейськи, але, поряд з тим, поводимося як за радянських часів, і керуємося їхніми колгоспними методами. Ми вимагаємо від Європи санкцій проти Росії, але, поряд з тим, знаходяться крикуни, які не хочуть йти на ті перемовини, домовленості з європейськими і світовими колегами відносно тих же санкцій», – зазначив народний депутат Олег Барна.

«Шановні, ми багато заполітизували наше суспільство і Верховну Раду. І якщо говоримо про політичних в’язнів, таких як Надія Савченко, то я прошу не прирівнювати до неї тих, хтовикористовує патріотичні гасла і посади у своїх корисливих, амбітних цілях. І я дуже хочу, щоб ми разом творили нову країну. Щоб наша найкраща земля і найкраща держава – Україна не перетворилася із високотехнологічної країни у країну постійних революцій і переворотів африканського типу. Давайте, друзі, працюємо. Слава Україні! І слава героям-захисникам!», – сказав Олег Барна.