Тернополянам представили команду до місцевих рад від «Солідарності»

Очільник списку кандидатів у депутати до обласної ради від «Солідарності» Степан Барна представив тернополянам команду «Блоку Петра Порошенка» до міської та обласної рад. Представлення відбулося на Співочому полі в рамках святкування Дня Захисника України.

Як зазначив Степан Барна, кожен з кандидатів є достойним відстоювати інтереси тернополян у міському самоврядуванні.

DSC_1750

«У нашій команді зібрались представники різних галузей, фахівці своєї справи. Тут і молодь, котра прагне змін,  і досвідчені управлінці, котрі знають, як ці зміни втілити в життя. Президент розпочав реформи в Україні і після повного «перезавантаження» влади єдиною командою  маємо завершити їх на місцях», – наголосив Степан Барна.

Також він представив кандидата на посаду міського голови Тернополя Ігоря Вонса.

«У міській владі, в органах місцевого самоврядування повинні з’явитися люди, готові по-справжньому працювати для людей, реально вирішувати проблеми міста. Потенціал Тернополя потрібно трансформувати у якісні зміни, які відчує кожен тернополянин. Балотуватися на посаду міського голови – є відповідальним рішенням. І я готовий забезпечити, щоб міська влада стала якісною сервісною службою для тернополян. Переконаний, що в спільній команді професіоналів ми забезпечимо добробут жителів міста», – зазначив Ігор Вонс.